Evac Chair Utrecht

Noodsituatie in Utrecht? Gebruik de Evac Chair evacuatiestoel!

Woont of werkt u in Utrecht in een gebouw met meerdere verdiepingen en wilt u de veiligheid van de mindervalide personen in uw gebouw garanderen? Dan is de evacuatiestoel van Evac+Chair Nederland de oplossing. In het geval van noodsituaties waarbij de lift niet meer gebruikt mag worden (bij brand of rookontwikkeling bijvoorbeeld), is een veilige evacuatie over de trap zeer belangrijk. De Evac Chair escape chair is ook in Utrecht het veiligste hulpmiddel in noodsituaties en past in elk veiligheidsplan! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Evac Chair? Lees dan verder en neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Veilig evacueren in Utrecht met onze escape chair

In het geval van nood, zoals een brand, is het noodzakelijk dat iedereen zo snel mogelijk uit een gebouw geëvacueerd wordt. Ook personen die mindervalide zijn of lichamelijke klachten hebben, mogen in een noodsituatie de lift absoluut niet gebruiken.

Veilig evacueren van deze personen kan dus best zwaar en onveilig zijn. Voor de mindervalide persoon in kwestie is het ook nog eens zeer ongemakkelijk. Echter, de evacuatiestoel van Evac+Chair Nederland zorgt voor een geleidelijke afdaling over een trap, zonder dat de helpende persoon er veel kracht voor hoeft te gebruiken. De escape chair van Evac+Chair is dus ook in Utrecht het beste hulpmiddel in geval van nood!

Kies in Utrecht voor Evac Chair!

De Evac+Chair escape chair is in Utrecht de beste keuze om mindervalide personen veilig over de trap te evacueren. En wel omdat:

  • Het zelf dragen van personen niet meer nodig is
  • De escape chair door één persoon te bedienen is
  • Gebruiksklaar is binnen enkele seconden
  • De snelheid waarmee afgedaald wordt zelf te bepalen is
  • De escape chair in elk veiligheids- en BHV plan past.

Vragen over de Evac Chair?

Voor meer informatie over onze producten en activiteiten in Utrecht, of een vrijblijvende offerte, kunt u Evac+Chair Nederland benaderen door het contactformulier in te vullen.

Graag vertellen wij u meer over de Evac Chair escape chair en wat wij in Utrecht voor u kunnen betekenen!

Trainingen Evac Chair Utrecht

Evac Chair Utrecht

Evac+chair Utrecht

Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact op

Voor meer informatie over onze diensten en producten kunt u direct contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier. Wanneer u het contactformulier volledig invult, nemen wij vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.