Evacuatiestoel

Noodsituatie? Gebruik de Evac Chair evacuatiestoel!

Bent u verantwoordelijk voor het veiligheids- en noodplan van een gebouw met meerdere verdiepingen en wilt u de veiligheid van de mindervalide personen in uw gebouw garanderen? Dan is de evacuatiestoel van Evac+Chair de oplossing. In het geval van nood waarbij de lift niet meer gebruikt mag worden (bij brand of rookontwikkeling bijvoorbeeld), is een veilige evacuatie over de trap zeer belangrijk. De Evac Chair evacuatiestoel is het veiligste hulpmiddel in noodsituaties en past in elk veiligheidsplan! Vraag direct om meer informatie over de evacuatiestoel via onderstaande contactgegevens.

Veilig evacueren met ’s werelds nummer 1 evacuatiestoel

In een gevaarlijke situatie, zoals een brand of bij een bommelding, is het noodzakelijk dat iedereen zo snel mogelijk uit een gebouw geëvacueerd wordt. Ook personen die slecht ter been zijn of lichamelijke klachten hebben, mogen in een noodsituatie de lift absoluut niet gebruiken. Een veilige evacuatie van deze personen kan dus best een zware en onveilige onderneming zijn. Voor de mindervalide persoon in kwestie is het ook nog eens zeer ongemakkelijk. Echter, de evacuatiestoel van Evac+Chair International zorgt voor een geleidelijke afdaling van een trap, zonder dat de helpende persoon er veel kracht voor hoeft te gebruiken. Niet voor niets is de Evac+Chair evacuatiestoel ’s werelds nummer 1 evacuatiehulpmiddel!

Voordelen van de Evac Chair evacuatiestoel op een rij

De Evac+Chair biedt een aantal voordelen tijdens noodsituaties:

  • Personen hoeven niet meer zelf gedragen te worden
  • De evacuatiestoel is door één persoon te bedienen
  • Binnen enkele seconden is de Evac Chair gebruiksklaar
  • De snelheid waarmee afgedaald wordt is zelf te bepalen
  • Past in elk veiligheids- en BHV plan!

Vragen over de Evac Chair evacuatiestoel?

Voor meer informatie over de Evac Chair evacuatiestoel, of een vrijblijvende offerte, kunt u Evac+Chair International benaderen door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk benaderen!

Trainingen Evacuatiestoel

Evacuatiestoel showroom

Evacuatiestoel

Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact op

Voor meer informatie over onze diensten en producten kunt u direct contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier. Wanneer u het contactformulier volledig invult, nemen wij vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.