Evac Chair

Evac Chair: het hulpmiddel voor optimale veiligheid

In geval van nood is het belangrijk ook mindervalide personen veilig te kunnen evacueren. De Evac Chair is in dat geval het onmisbare hulpmiddel in noodsituaties!

Het is een evacuatiestoel die personentransport over trappen mogelijk maakt, in gevallen waarin de lift niet gebruikt mag worden. Bent u binnen uw organisatie verantwoordelijk voor het veiligheids- en noodplan? Dan laten we u graag kennismaken met de Evac Chair evacuatiestoel voor trappen!

Een noodsituatie: wat nu? Kies voor Evac Chair!

Een brand, een bommelding of een sterke rookontwikkeling: het zijn allemaal situaties waarin mensen in veiligheid moeten worden gebracht. De lift mag in noodsituaties niet gebruikt worden en veel mensen moeten dus via de trap een veilige weg naar buiten zien te vinden.
Maar hoe zit het dan met personen die om wat voor reden dan ook slecht ter been zijn? Ouderen, geblesseerde, gehandicapten of zwangere vrouwen…

Evac Chair voor noodsituaties

Om ook voor deze groep mensen een optimale veiligheid te bieden, is de Evac+Chair in het leven geroepen. De Evac+Chair is wereldwijd de nummer 1 in personentransport over trappen in noodsituaties!

De voordelen van de Evac Chair

Wat zijn de voordelen van de Evac Chair ten opzichte van andere evacuatie hulpmiddelen? Deze zetten we graag voor u op een rij:

  • Evac Chair is specialist in evacuatiehulpmiddelen
  • Binnen enkele seconden is de escape chair gebruiksklaar
  • Gemakkelijk door één persoon te bedienen
  • Past in elk veiligheidsplan
  • Voldoet aan de eisen van de Arbowet.

Door de Evac+Chair op strategische wijze binnen een gebouw te plaatsen en te combineren met ontruimingsoefeningen en instructies, bent u verzekerd van een verantwoord veiligheidsplan.

Wilt u meer informatie?

Evac Chair Nederland biedt diverse trainingen en cursussen en demonstreert graag met heldere instructies hoe met de evacuatiestoel kan worden omgegaan.

Wilt u weten op welke wijze de Evac+Chair binnen uw veiligheidsplan past?

Vul het contactformulier in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen en een passend voorstel kunnen doen!

Trainingen Evac Chair

Evac Chair showroom

Evac+chair locatie

Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact op

Voor meer informatie over onze diensten en producten kunt u direct contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier. Wanneer u het contactformulier volledig invult, nemen wij vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.