Onze diensten

Meer informatie over onze diensten

Evac+Chair International Ltd is een bedrijf van wereldklasse met de focus op het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van een waaier van innovatieve producten en diensten die met mobiliteit en transport oplossingen voor de medische, veiligheids-en de zorgsector.

Momenteel is het bedrijf betrokken bij

  • De Evac + Chair – de bekroonde evacuatiestoel
  • De Ibex Transeat – een patiënt vervoerssysteem
  • Air + Chair – een speciaal ontworpen on-board doorreis stoel
  • Paraid Medisch – speciaal aangepast verheffend en verstelbare beweging van de patiënt trolleys voor gebruik door de Rescue Services, Ziekenhuizen in de verzorging van baby’s in couveuses en andere gespecialiseerde patiënt-en ongevallenverzekeringen, handling equipment met inbegrip van de bekroonde ACR (Ambulance Child Restraint).

Evac + Chair International Ltd is de productie in Birmingham sinds 1985. Sinds die tijd heeft het bedrijf ervaring op nationaal niveau een voortdurende uitbreiding en internationaal via haar wereldwijde distributienetwerk.

Trainingen Evac Chair

Onze diensten van Evac Chair Nederland

Evac+chair

Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact op

Voor meer informatie over onze diensten en producten kunt u direct contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier. Wanneer u het contactformulier volledig invult, nemen wij vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.