Escape Chair

Noodsituatie? Gebruik de escape chair van Evac Chair Nederland!

In het geval van nood, zoals een brand, bommelding of bij sterke rookontwikkeling, is het noodzakelijk dat iedereen zo snel mogelijk in veiligheid wordt gebracht. Ook personen die mindervalide zijn of lichamelijke klachten hebben, mogen in een noodsituatie de lift absoluut niet gebruiken. Een veilige evacuatie van deze personen kan dus best een zware en onveilige onderneming zijn.

Voor de mindervalide persoon in kwestie is het ook nog eens zeer ongemakkelijk. Echter, de escape chair zorgt voor een geleidelijke afdaling van een trap, zonder dat de helpende persoon er veel kracht voor hoeft te gebruiken. De escape chair van Evac+Chair is niet voor niets ’s werelds nummer 1 evacuatiestoel!

De nummer 1 escape chair: veilig en makkelijk bedienbaar

De espace chair van Evac Chair is eenvoudig te bedienen en binnen enkele seconden gebruiksklaar. Het is een kwestie van openklappen, hoogte instellen en het onderstel met wieltjes naar beneden klappen. Doordat de zitting van de escape chair achterover helt en de persoon in kwestie in de stoel vastgemaakt kan worden, kan hij of zij nooit uit de stoel vallen. De glijriemen zorgen ervoor dat de persoon die de stoel draagt, zelf de snelheid kan bepalen. Op deze manier houdt men op eigen kracht alles onder controle. Kortom: de Evac+Chair escape chair zorgt voor een wendbare en veilige evacuatie in noodsituaties!

Offerte aanvragen & meer informatie

Evac Chair Nederland is dé expert op het gebied van evacuatiehulpmiddelen. Wij geven u graag advies, en bieden tevens de mogelijkheid om het onderhoud van uw escape chair periodiek te verzorgen. Op deze manier bent u verzekerd van een optimale veiligheid en werking van uw Evac+Chairs.

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Of wellicht een gratis demonstratie bij ons in de showroom? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Graag geven wij u een passend voorstel voor uw escape chair.

Voordelen van de escape chair

De Evac+Chair escape chair is het nummer 1 evacuatiehulpmiddel tijdens noodsituaties. Hieronder leest u waarom:

  • Het zelf dragen van personen is niet meer nodig
  • De escape chair kan door één persoon bediend worden
  • Gebruiksklaar binnen enkele seconden
  • De snelheid waarmee afgedaald wordt, bepaalt u zelf
  • Past in elk veiligheids- en BHV plan
  • Snel geleverd
  • Bijpassende accessoires voor extra comfort

Showroom Escape Chair

Escape Chair trainingen

Evac+chair

Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact op

Voor meer informatie over onze diensten en producten kunt u direct contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier. Wanneer u het contactformulier volledig invult, nemen wij vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.