Evac Chair Amsterdam

Een optimale veiligheid met de Evac Chair in Amsterdam

Woont u in Amsterdam en bent u verantwoordelijk voor het veiligheidsplan van een bepaald gebouw? Maak dan ook in Amsterdam kennis met de Evac Chair evacuatiestoel. In het geval van een noodsituatie mag u de lift nooit gebruiken! De Evac Chair evacuatiestoel is daarom de onmisbare oplossing om personen over de trap te kunnen transporteren. Eenvoudig te bedienen, razendsnel gebruiksklaar en makkelijk op te bergen. Wilt u in Amsterdam meer weten over de evacuatiehulpmiddelen van Evac Chair? Vraag gerust om meer informatie!

Snel en veilig evacueren in Amsterdam

Is er sprake van brand, rookontwikkeling of een onveilige situatie in Amsterdam? In dat geval is het belangrijk dat mensen zo snel mogelijk geëvacueerd worden. Echter, voor mensen die slecht ter been zijn kan dit voor nogal wat problemen zorgen. De lift mag immers geenszins gebruikt worden. Om in Amsterdam toch voor een veilige evacuatie te zorgen, heeft Evac Chair International een evacuatiestoel ontwikkeld. Hierdoor kunnen mensen die slecht ter been zijn toch op veilige wijze middels de escape chair over de trappen naar beneden worden gedragen.

Het bedienen van de Evac Chair is erg eenvoudig. U klapt de stoel snel open, stelt de hoogte in en klapt het onderstel met wieltjes naar beneden. De zitting van de stoel helt achterover en er zijn riemen waarmee de persoon in de stoel vastgemaakt kan worden, zodat deze nooit uit de stoel kan vallen. De glijriemen van de stoel zorgen ervoor dat de snelheid tijdens het lopen afgeremd wordt, zodat u op eigen kracht alles eenvoudig onder controle kunt houden. Daarnaast is de Evac chair licht in gewicht en zeer wendbaar. Kortom: de Evac Chair is ook in Amsterdam onmisbaar in elk veiligheidsplan!

Kies in Amsterdam voor Evac Chair!

De Evac+Chair evacuatiestoel is ook in Amsterdam de beste keuze om mindervalide personen veilig over de trap te evacueren. En wel omdat:

  • Het zelf dragen van personen niet meer nodig is
  • De escape chair door één persoon te bedienen is
  • Gebruiksklaar is binnen enkele seconden
  • De snelheid waarmee afgedaald wordt zelf te bepalen is
  • De evacuatiestoel in elk veiligheids- en BHV plan past.

Meer informatie? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze producten en diensten in Amsterdam, of een vrijblijvende offerte voor uw Evac Chair in Amsterdam, kunt u Evac+Chair International benaderen door in het contactformulier in te vullen. Graag vertellen wij u meer over de Evac Chair evacuatiestoel en wat wij in Amsterdam voor u kunnen betekenen!

Trainingen Evac Chair Amsterdam

Evac Chair trainingen

Evac Chair Amsterdam

Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact op

Voor meer informatie over onze diensten en producten kunt u direct contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier. Wanneer u het contactformulier volledig invult, nemen wij vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.